Op vakantie naar St. Jean De Monts

Saint Jean de Monts ligt aan de westkust van Frankrijk aan de Atlantische Oceaan, in de streek Vendée in de regio Pays de la Loire. Er zijn duinen met daarachter uitgestrekte bossen en moerassen. Deze badplaats staat vooral bekend om zijn prachtige lange stranden en uitgestrekte bossen.

Het zandstrand van St. Jean de Monts is zeer lang (circa 8 km) en de zeebodem loopt geleidelijk af. Er is alles aan gedaan om veiligheid te bieden aan gezinnen met kinderen; er zijn diverse waakposten, totempalen om te weten waar u bent. Op het strand zijn ligbedden, parasols, douches, toiletten en kleedruimtes.

De omgeving is goed verzorgd, het is te zien dat het bloemendorp is. Erg mooi aangelegd allemaal. Ruimte genoeg voor voetgangers, fietsers en strandgangers. Parkeerruimte genoeg en die is nog gratis ook (eveneens in hoogseizoen).

Deze mooie badplaats heeft veel te bieden! Fietsroutes en -paden in de duinen en bossen, watersporten en excursies naar de eilanden in de omgeving. Neem ook eens een kijkje bij de traditionele ‘bourinnes’: huisjes in de moerassen gemaakt van aarde en bladeren die in vroegere tijden zijn gebouwd door de lokale bevolking.

Er zijn tal van mogelijkheden om u te vermaken (golf, thalasso, watersporten, klimpark), en ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen in deze op alle fronten kindvriendelijke plaats.

Aan de gezellige boulevard zijn talrijke terrasjes, cafés, restaurants en winkels te vinden. Probeer vooral de heerlijke verse visspecialiteiten!

Excursietips: het Ile d’Yeu met zijn witte huisjes, dat u bereikt met de veerboot vanuit Fromentine (op 15 km). Het charmante eiland Noirmoutier (op 37 km), dat bereikbaar is via een 600 m lange brug of via de ‘passage du Gois’, een damweg die enkel bij laag water toegankelijk is. In Nourmoutier kunt u de zoutpannen en het aquarium Sealand bezoeken. De pittoreske haven van St-Gilles-Croix-de-Vie. De Corniche Vendeenne.

Beleef St. Jean de Monts! Trek de natuur in, geniet op het prachtige strand en kom tot rust.

Cadeaubonnen Ik ontdekLire les avis du Camping Plein Sud
Camping Frankrijk Vendée
SLIMME TIPS VOOR LAAGSEIZOEN

GRATIS toegang tot het verwarmde overdekte zwembad met wellnessruimte van 06 april tot 06 juli en van 24 augustus tot 30 september.

Lees meer
Camping Frankrijk Vendée vignette_plan_eau
Nieuw

"Cliotte D'Aïve": Kom en ontdek ons meer met zijn fitnessparcours!

Lees meer
ANCV Waterpark Wifi PMR Lire les avis du Camping Plein Sud