Dag & Nacht Voorstellingen (Juli & Augustus)

Camping Plein Sud is een paradijs in de Vendee. Een camping die alles in huis heeft om u een perfecte vakantie te bezorgen. Vervelen? Daar heb je geen tijd voor!

Iedere zondag om 18u kom gezellig iets drinken tijdens de welkomstborrel en ontmoet het team van Plein Sud. Kom te weten van de vele activiteiten die u allemaal in de week te wachten staan en wat u eveneens in de omgeving tijdens uw vakantie kunt doen.

Dagactiviteiten

Kom & leef je uit met de verschillende sport toernooien (football, basketball, tafeltennis, jeu de boule “petanquebaan”, enz.)

Fit blijven op vakantie?! Doe mee aan de Zumba-lessen vol gelach & gezelligheid. Er gaat eveneens niets boven een sessie aqua gym om u een flinke oppepper te geven. Andere Danslessen zijn ook op programma: Country, Afrikaanse Dans.

Huur fietsen en ontdek de fietsroutes die langs de camping lopen! U kunt uw vakantie nog verder verrijken met andere activiteiten in de buurt, zoals paardrijden (op 4 km), museum (op 3km), golf (op 3 km), trektochten, boomklimmen en/of watersporten (op 4 km).

Vertier op de camping:

Kookcursussen met "La Toque Partagée" worden om de 2 weken georganiseerd om er de specialiteiten uit te streek te laten ontdekken.

Op onze camping vind je unieke handgemaakte producten door “artisans “ (ambachtslieden) uit de regio.

Authentieke Houten gezelschapspellen zullen uw kinderen en uzelf urenlang vermaken.

Opvallen met gave tijdelijke tatoeages…Bling! Bling! Wow, een glitter tattoo! Daarmee kan je gewoon gaan zwemmen of douchen.

“Magische & Circus Workshops” De kinderen (en natuurlijk ook de ouders) worden in wervelende programma’s meegenomen in de wereld van goochelen en illusie. Kinderen gaan zelf aan de slag met het oefenen van circus- en clownskunsten (koorddansen, jongleren met balletjes, diabolo’s, ringen) Tijdens deze workshops leren de kids de basis beginselen van magie & circus.

Elke vrijdag ochtend kunnen de kleinsten op de camping rondritten met de paardenkoets.

Ontdek ook diverse activiteiten met Envol (Bubble Balls Football, Mechanische Surfen & Rodéo, springkasteel, enz.)

Grijp de kans om u te vermaken in onze speelruimte waar onder ander een tafelvoetbal & biljart staan.

Avondvoorstellingen

Overdag heerlijk vertoeven aan het zwembad & ’s avonds volop animatie!

Wanneer de dag ten einde loopt, dan is het ogenblik aangebroken om plaats te nemen aan de bar en gewoonweg genieten van de shows (Thema-Avonden)!

Onze bar en entertainment ruimte sleept u mee in gezellige feestelijke avonden van hoge kwaliteit, die u zullen verassen met verschillende soorten muziek en voorstellingen.

  • Live Bands – Live Concerten: Een spetterend optreden van ballad tot meezinger & ook tot de top 40. Welke muziek er ook gespeeld wordt, het is elke keer een feest!
  • Laat zien en horen wat je kunt en zing met ons mee aan de Karaoke avond.
  • Een professionele, unieke en interactieve Goochelshow waarbij de kinderen & volwassene mogen meedoen Een Verbazingwekkende Magic Show die echt de moeite waard is!
  • Laat u meenemen op sleeptouw, in een wereld vol fantasie en schatergelach van de Clown. Gary Circus doet de rest. Een verrassend boeiende wereld vol inspiratie. Misschien mag uw kind zelf wel helpen als echte assistent op het podium!
  • Disco Avond: Lekker dansen op verschillende liedjes! Disco-verlichting & natuurlijk heel veel muziek met Stell Animation.
  • Hoeveel weet u van Muziek? Luister je graag naar muziek en denk je dat je er wel wat van af weet, dan is dit de plek om je kennis te testen. Doe een muziek quiz en controleer of je werkelijk zo veel verstand hebt van artiesten, bands en liedjes.
  • Ben je een echte allesweter? Test je kennis over verschillende onderwerpen met deze testen & quizzen.
  • Bingo avond: Wie gaat er met de mooie prijzen naar huis?!

Alle activiteiten zijn gratis & zonder opgave, tenzij anders aangeven in het animatieprogramma. We doen er alles aan om u onvergetelijk vakantiesoevenirs te bezorgen.

Voor respect van de andere vakantiegangers eindigen de voorstellingen rond middernacht

NB : vanwege het slechte weer kunnen de voorstellingen afgelast worden.Zomerseizoen 2017: de entertainments zijn vanaf 08/07 t.e.m 31/08 geprogrammeerd. Hier vindt U enkele voorbeelden van animaties gedurende Juli & Augustus

Camping2Be
Boek uw verblijf op camping plein sud :
Beschikbaarheid en Reservering
Camping Frankrijk Vendée
Early Booking Speciale aanbieding

Voor elke huurreservering van minimaal één week van 1 juni tot 4 augustus 2019, aanbieding geldig tot 31 januari 2019.

Lees meer
SLIMME TIPS VOOR LAAGSEIZOEN

VRIJ TOEGANG TOT VERWARMDE BINNENZWEMBAD (vanaf 07/4 t.e.m. 06/07 & vanaf 26/08 t.e.m. 16/09)

Lees meer
Tour de France 2018 !

Profiteer van onze speciale aanbieding voor de Tour de France: 1 week gekocht = 1 week gratis!

Lees meer
ANCV ANCV ANCV ANCV ANCV