Notre Dame de Monts

Notre-Dame-de-Monts is een klein gezellige familie badplaats gelegen aan de kust van de Vendee op slechts 15 minuten van St Jean de Monts.

Het bestaat uit een centrum met winkelstraatje, restaurantjes en kerk en verder vindt u het strand (ca 4,6km) op ongeveer 1km loopafstand.

Op korte afstand van de kerk, kunt u de “Moulin du Vent” bezoeken: een traditionele windmolen.

Naar het westen toe, treft u de zuidpunt van het “Forêt Domaniale des Pays de Monts”, een vrij uitgebreid gebied van het woud die door fietsers en wandelaars erg geapprecieerd is.

Vele bezienswaardigheden in Notre Dame de Mont of in de korte nabijheid:

- Ongeveer 3 kilometer ten oosten van Notre-Dame-de-Monts (volg de D82) is er een watertoren op Kulmino, waar een lift en een balkon zijn geïnstalleerd. Er is een panoramisch uitzicht over de omgeving van de top van de 70 meter hoge toren (betaalbaar toegang).

- Ongeveer 1 kilometer van het centrum vindt u Biotopia: Verkenning van de 5 zintuigen gedurende een tentoonstelling en uitleg over de biodiversiteit van het land en de kustlijn (betaalbaar toegang).

- Le Jardin du Vent: verschillende animaties rond de wind. Een klein recreatiepark met als thema de wind. Bezoekers kunnen gerust een leerzame & leuke wandeling doorheen maken.

- Ecomuseum Daviaud: Gelegen in het hart van de Vendee moeras, de Eco-museum van Daviaud nodigt u uit om de Vendee erfgoed te ontdekken. Een uitzonderlijke ecologische rijkdom.

Family Fun:

Het draait allemaal om WIND: strandzeilen, zeilen, en het strand. Water activiteiten (zeilen, kanoën, en kitesurf), een grote Wind Festival in de zomer periode.

Breng gerust uw Family Fun uitje in een "WIND" resort !!

Cadeaubonnen Ik ontdekLire les avis du Camping Plein Sud
Camping Frankrijk Vendée
Vroegboekkorting

Tot 15% korting op verhuur voor boekingen gemaakt vóór 31 januari!

Lees meer
Camping Frankrijk Vendée
SLIMME TIPS VOOR LAAGSEIZOEN

GRATIS toegang tot het verwarmde overdekte zwembad met wellnessruimte van 06 april tot 06 juli en van 24 augustus tot 30 september.

Lees meer
Camping Frankrijk Vendée vignette_plan_eau
Nieuw

"Cliotte D'Aïve": Kom en ontdek ons meer met zijn fitnessparcours!

Lees meer
ANCV Waterpark Wifi PMR Lire les avis du Camping Plein Sud