Verblijf op de familiecamping Les Coeurs Vendéens

Voor een 4 sterren verblijf in Saint Jean de Monts

Camping Les Coeurs Vendéens ligt op ongeveer 700 meter van het strand en aan de rand van het bos en biedt een breed scala aan faciliteiten. In het laagseizoen kunt u genieten van het verwarmde overdekte zwembad, dat in de zomer geopend kan worden, de wellnessruimte met hammam, jacuzzi en sauna, en het verwarmde buitenzwembad. Het pierenbad en de kleine glijbaan zullen kinderen onder toezicht van hun ouders in verrukking brengen.
Het hele seizoen door wordt er animatie aangeboden voor het hele gezin, evenals talrijke diensten zoals receptie, wifi, bar, snackbar, speelzaal, speeltuin, miniclub, fietsverhuur...

Kampeerplaatsen en verhuur.

Afhankelijk van uw behoeften kunt u een stacaravan, cottage of chalet huren voor 2 tot 6 personen. Onze huuraccommodaties zijn uitgerust om u met alle comfort te ontvangen en u vindt in ons ruime aanbod uw huuraccommodatie voor een geslaagde vakantie in Saint Jean de Monts.

Een milieuvriendelijke camping.

Fotovoltaïsche panelen maken de productie van elektriciteit mogelijk. 2 elektrische terminals zijn beschikbaar voor het opladen van uw voertuig en fietsen worden aanbevolen voor uw ritten op onze vele fietspaden.
Onze schoonmaakproducten zijn biologisch of ecologisch gecertificeerd. Er wordt ook selectief gesorteerd en men wil geen water verspillen met timer kranen. De natuurlijke vegetatie wordt besproeid met bronwater en druppelirrigatie.

Cadeaubonnen Ik ontdekLire les avis du Camping Plein Sud
Nieuw

Opening van het meer "La Cliotte d'Aïve" binnenkort

Lees meer
SLIMME TIPS VOOR LAAGSEIZOEN

GRATIS toegang tot het verwarmde overdekte zwembad met wellnessruimte van 08 april tot 08 juli en van 26 augustus tot 30 september.

Lees meer
Bezoek onze andere camping :Aux Coeurs Vendéens★★★★in Saint-Jean-de-MontsBekijk de site
camping aux coeurs vendeens saint-jean-de-monts
ANCV Waterpark Wifi PMR Lire les avis du Camping Plein Sud