Wat u zeker niet mag missen

Fietspaden

De "Natuurpaden" over het duin en door het bos, moerassen en weilanden bieden volop gelegenheid voor mooie wandelingen met veel te zien in en rond Saint-Jean-de-Monts. De Vendée beschikt over meer dan 150 km veilige fietspaden tussen de zee, de duinen, het bos, de kwelders en de weiden, zowel op speciale fietspaden (70 km) als op kortere, rustige routes die geschikt zijn voor fietstochten. Het ontbreken van heuvels en recreatieve voorzieningen (picknickplaats, waterpunten, fietsserviceplaatsen, enz.) maken ze tot een gezinsvriendelijke bestemming, het hele jaar door.

www.saint-jean-de-monts.com

Schelpdier verzamelen

Kustvisserij wordt beoefend bij eb in de rotsachtige zones of de zandstraler waar de vissers schelpdieren, weekdieren, vissen en soms zee-egels verzamelen.

Zeeland Noirmoutier

Duik in de koude en tropische zee bij Noirmoutier's Sealand. Kinderen en volwassenen houden ervan om de flora en fauna van de zee te verkennen en naar de zeeleeuwenshow te kijken. 500.000 liter zeewater, een pad van 200 meter, 200 soorten en 1000 wezens. Duur bezoek: 1,5 uur.

Explora Park

Gelegen in het centrum van St Jean De Monts bos, biedt het u verschillende sport-en vrijetijdsactiviteiten.

Sallertaine kanotochten

Kanotocht door de pittoreske Bretonse moerassen. "La route du Sel " : 19 min. - 18,4 km

Ecomuseum Daviaud

Gelegen in het hart van de vendee moeras, de Eco museum van Daviaud nodigt u uit om te ontdekken een unieke en verrassende grondgebied! Van de traditionele brutale via gebaren van vroeger, kom dan om de Vendee erfgoed te ontdekken. Ontmoet sommige dieren: lokale rassen wordt het voorwerp van een programma van bescherming of behoud. Een uitzonderlijke ecologische rijkdom. Let op de plaatselijke flora en fauna. Echte ornithologische plek, het is een ideale plek voor alle liefhebbers van vogels en de natuur.

Camping2Be
Boek uw verblijf op camping plein sud :
Beschikbaarheid en Reservering
Camping Frankrijk Vendée
Early Booking Speciale aanbieding

Voor elke huurreservering van minimaal één week van 1 juni tot 4 augustus 2019, aanbieding geldig tot 31 januari 2019.

Lees meer
SLIMME TIPS VOOR LAAGSEIZOEN

VRIJ TOEGANG TOT VERWARMDE BINNENZWEMBAD (vanaf 07/4 t.e.m. 06/07 & vanaf 26/08 t.e.m. 16/09)

Lees meer
Tour de France 2018 !

Profiteer van onze speciale aanbieding voor de Tour de France: 1 week gekocht = 1 week gratis!

Lees meer
ANCV ANCV ANCV ANCV ANCV