Puy du Fou

Beleef de meest spannende avonturen in…Puy du Fou!

Een absolute must voor families…Puy du Fou is een fantastische plek, gelegen in Les Epesses, voor een onvergetelijk dagje uit met vrienden of het hele gezin.

Het themapark neemt je mee doorheen historische fascinerende werelden waar je sterke emoties beleeft:

Overdag in de Grand Parc, kunt u verschillende adembenemende shows bekijken:

- “Het Teken van de Zege » - gevestigd in 300 na Christus. Een parade van praal, gevolgd door een reeks van gladiator gevechten, wagenrennen en gevangene executies in een Gallo Romeinse arena.

- De Vikingen - een Viking schip valt een 1000 jaar oude fort waarin een huwelijksceremonie plaatsvindt. Veel speciale effecten en explosies.

- Het geheim van de Lans – Neemt plaats rond een middeleeuwse kasteel. De show vertelt het verhaal van een jonge herderin, die, gewapend met een magische speer, haar huis moet beschermen tegen een aanvallende band van ridders.

- De Musketiers van Richelieu - Het romantisch verhaal van een musketier in een weelderige 17e-eeuwse gebouw. Er zijn ook zwaardgevechten, paarden uitvoeringen en Flamenco dansen. Uitgevoerd in volledige duisternis met speciale verlichtingen effecten (geënsceneerde binnenshuis).

- De Dans van de Spookvogels - Een ballet van vogels (uilen, valken, arenden en gieren) door de ruïnes van een oud kasteel.

In 50 hectare bos en tuinen, zijn er gereconstrueerde historische dorpen, waaronder een middeleeuwse nederzetting en een 18e-eeuwse boerderij, waar u ambachtslieden aan het werk kunt zien. U vindt er ook een picknickplaats, sandwich shops en diverse restaurants, waaronder live shows tijdens het diner te vinden zijn.

De Cinéscénie – een unieke “Nacht” show!

Ongeveer 1200 lokale vrijwilligers (van alle leeftijden) en een grote cast van dieren (varkens, schapen, honden en ganzen) vertellen doorheen een levendig tafereel de geschiedenis van de streek, vanaf de middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. Beelden worden op waterige schermen geprojecteerd en vuurwerk completeren het entertainment.

(Deze show moet absoluut op voorhand gereserveerd worden- de prijs voor deze show is in de dag ticket niet inbegrepen)

Hier beleef je een onvergetelijk avontuur: Dit mag je zeker niet missen!

Geprijsde Tickets te koop bij de receptie!

Entreebiljetten Volwassene: 30 € (prijzen 2015)
Entreebiljetten kind: 20 € (prijzen 2015)