4-sterren camping aan de zee te Saint Jean de Monts in de Vendée

Als voorproefje van uw vakantie, heten Alain & Bénédicte u van harte welkom bij Plein Sud, een plek waar het leven aangenaam is...

Camping Plein Sud is de plek bij uitstek voor uw volgende vakantie. U kunt gemakkelijk een gewoonte van maken!! Families met jonge kinderen, doorgewinterde kampeerders en backpackers zijn hier van harte welkom wat zorgt voor een unieke sfeer.

Onze slogan: Mooie vakantie voor iedereen.
Onze Beloning: een vrolijke uitdrukking op elk gezicht!
Onze camping, een plaats om samen met uw familie of met uw vrienden te delen: gezelligheid, welzijn, ontspanning… kortom zeer drukke dagen!
Dus, bent U er klaar voor om bij ons te verblijven?!


Plein Sud bevindt zich tussen Noirmoutier en St Gilles Croix de Vie, op slechts 800m van het strand en geniet eveneens over een microklimaat, voor een geslaagde gezinsvriendelijke vakantie.

De wandel- en fietsliefhebbers kunnen van een verscheidenheid aan landschappen zoals fijne zandstranden, platteland en zoutmoerassen genieten en eveneens de opmerkelijke flora en fauna van de duinen en de bossen ontdekken. In hoog seizoen worden er in de levendige badplaatsen zoals St Jean de Monts, St Gilles Croix de Vie en Notre Dame de Monts allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd. Niet ver gelegen van onze camping kunt uw ook gedurende een dag op de eilanden van Noirmoutier & Ile d’Yeu wandelen, picknicken of gewoon lekker rusten…

Het is een fijne uitvalsbasis voor lange wandelingen door de duinen, en voor een zandkasteelbouwsessie met je kinderen of juist voor een rustig middagje met een boek.

Onze 4-sterren camping, verwelkomt u vanaf april t.e.m. September te Saint-Jean-de-Monts in de Vendée (85) en nodigt U uit tot een onvergetelijke reis…

Kom en geniet van onze 2 Ha familiecamping (110 standplaatsen) die u stacaravans, tenten & canvas bungalows en kampeerplaatsen voorstelt. Een droombeeld voor een familievakantie aan zee terwijl u tegelijkertijd van de rust van het platteland kunt genieten. Persoonlijke services en een gegarandeerde gezelligheid staan voor U klaar!

Ons waterrecreatiecomplex heeft voor het hele gezin iets te bieden; waterpret in volledig veiligheid! Onze verwarmde buiten zwembad (27 °C) en het apart kinderbadje zijn essentieel voor een geslaagde vakantie. Neem gerust de tijd om gelukkig te zijn en uw dromen waar te maken!

Naast ons zwembad ligt onze waterspeeltuin. Tijdens zomerse temperaturen biedt deze water– en spetterpret voor jong en oud! Ideaal voor jonge zwemmers die waterpret via spelen en waterstralen willen ontdekken.

De voorzieningen en faciliteiten die voor vermaak, ontspanning of juist spanning zorgen zijn namelijk eindeloos. Camping Plein Sud is een kindvriendelijke camping waar jong en oud van een diversiteit aan faciliteiten ( bar, afhaalmaaltijden, postdienst, wasserette, verhuur van fietsen/laken/kindermateriaal en lening van kindermateriaal...) kan genieten.

Rust en ontspanning als echt bondgenoot van onze diensten en animaties (kinderclub, sporttoernooien, avondanimatie voor volwassenen). Hier zal het woord verveling niet vallen.

Onze camping is dag en nacht onder video bewaking en zijn omvang gerust de hele familie.
Geluiden zijn ten strengste verboden vanaf 23.30 uur t/m 7.00 uur voor het comfort van alle… Dus, aarzel niet langer en kies Camping Plein Sud, als uw volgende vakantie bestemming!

Bénédicte & Alain