Wat u zeker niet mag missen

FIETS- EN WANDELPADEN

De "Natuur" in de duinen en door het bos, vennen en weilanden bieden volop gelegenheid voor het maken van mooie wandelingen met veel te zien in en rond Saint-Jean -de-Monts. De Vendée heeft meer dan 150 km veilige fietspaden, die tussen zee, duinen, bos en weilanden loopt. Het ontbreken van de heuvels en recreatieve voorzieningen (picknicktafels, waterpunt, fietsvoorzieningen, enz.) biedt u een gezinsvriendelijke bestemming, het hele jaar door.

www.saint-jean-de-monts.com
SCHAALDIERVISSEN Offshore visserij wordt beoefend bij laagwater in rotsachtige gebieden waarin de vissers schelpdieren, vissen en soms zee-egels verzamelen.
AQUARIUM VAN NOIRMOUTIER op 29 minuten reisafstand – 28,5 km

Duik met ons mee in koude en warme zeeën. 500.000 Liter zeewater, 200m loopbaan, 200 soorten en 1000 wezens. Bezoektijd: 1,5 uur

EXPORA PARK op 5 minuten reisafstand – 3,6 km

In het centrum van “St Jean De Monts” bos, biedt Explora park u een scala aan sport- en recreatieve activiteiten.

LA ROUTE DU SEL - KANO – op 19 minuten reisafstand - 18.4 km

Kanotocht door het Bretons moeras

DAVIAUD ECOMUSEUM op 14 minuten reisafstand – 11km Ligt in het hart van de “Vendée” moeras, de Daviaud Ecomuseum nodigt u uit om een verrassende grondgebied te ontdekken! Kom naar de Vendée erfgoed. U zult de gewoontes van dieren leren kennen: lokale rassen die tot het programma voor bescherming en instandhouding behoren. Een uitzonderlijke ecologische rijkdom. Bekijkt de plaatselijke flora en fauna. Het is een ideale plek voor natuur en vogelliefhebbers.